11-14 Aralık 2024 tarihlerinde Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 2. Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı, otelcilik ve konaklama sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. Bu prestijli etkinlikte yer alan firmamız Günsu AŞ, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi çözümleri ile dikkat çekti.
Fuarda sergilenen ürünlerimiz arasında Fiber Havuz, Isı Pompası, Havuz Ekipmanları, Havuz Kimyasalları, Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri yer aldı. Standımız, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve sektör profesyonelleriyle verimli görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulduk. Özellikle Fiber Havuz ve Isı Pompası ürünlerimiz, fuar katılımcıları tarafından büyük beğeni topladı.
Fuara katılım sürecimiz boyunca, Günsu AŞ olarak müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmetleri sunma misyonumuzun altını çizdik. İnovasyon ve sürdürülebilirlik prensiplerine bağlı kalarak geliştirdiğimiz ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduğumuz bu fuar, aynı zamanda yeni iş bağlantıları kurmamız ve mevcut ilişkilerimizi güçlendirmemiz açısından da büyük bir fırsat sundu.
Ayrıca, fuar boyunca gerçekleştirdiğimiz sunumlar ve demo gösterileri ile ürünlerimizin teknik üstünlüklerini ve kullanım kolaylıklarını detaylı bir şekilde anlattık. Katılımcılar, ürünlerimizin enerji verimliliği, dayanıklılığı ve çevre dostu özellikleri hakkında detaylı bilgi edinme şansı yakaladı. Bu sayede, Günsu AŞ olarak sektördeki yerimizi daha da sağlamlaştırmış olduk.
Günsu AŞ olarak, fuara katılımımız boyunca bizleri destekleyen tüm ziyaretçilere ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Gelecek etkinliklerde de yenilikçi çözümlerimizle sektöre katkı sağlamaya devam edeceğiz.